4844

Пењачки клуб Адреналин основан је од стране неколико ентузијаста студената факултета физичке културе у Новом Саду. Њихова љубав према природи и овом спорту од групе индивидуалаца направила је најбројнији и најтрофејнији клуб у Србији. После стена на новосадском купалишту Штранд и фитнес центру Топ Спорт (средња економска школа Светозар Милетић) клуб 26.марта ове године отворио је нови пењацки центар у оквиру спортско – пословног центра Војводине. Уз подршку СПЕНС-а који је препознао потенцијал и квалитет овог подухвата годину дана након почетка радова отворена је највећа стена у затвореном за спортско пењање у региону. Поред велике сале у којој је стена од 250м2 клуб располаже и са једном мањом стеном,кардио салом, теретаном и кафићем где чланови клуба могу да се опусте после тренинга.

Клуб ради са свим узрасним категоријама и свако је добродошао да се опроба у овој код нас јос релативно младој спортској дисциплини. Нашим гостима и члановима клуба нудимо од дневних појединачних и групних тренинга преко рекреативних месечних чланарина па до убрзаних или тромесечних курсева где могу да се упознају са овим спортом али да боље упознају и сами себе у несвакидашњим екстремним условима.

Радно време клуба је сваког дана од 10,00 до 22,00,  а налазимо се у западном холу СПЕНС-а.

тел: 063/178-55-88
email: office@adrenalin.org.rs

Остави Коментар

Ваша Е-Маил адреса неће бити објављена.

Можете користити ове HTML тагове и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*